Geef je op voor het Honoursvak!

Update: ook studenten van de Erasmus Universiteit, deelnemers aan de honours programma’s van geschiedenis en filosofie, kunnen zich nu opgeven. Dit doe je door een e-mail te sturen aan Annegeke Jansen, coördinator van de Erasmus Honours Academy: jansen@fwb.eur.nl. Vermeld je naam, studie en studiejaar; een motivatie is niet nodig. 

Doe jij een bachelor aan de Universiteit Leiden of Technische Universiteit Delft en volg je het honours programme? Dan kun je meedoen aan ons Honoursvak De Gelukkige Stad als onderdeel van het programma. Het vak telt mee voor het interdisciplinaire gedeelte voor 5 ECTS en vindt plaats in het tweede semester van half februari tot begin mei. Wanneer je je op moet geven verschilt per universiteit.

Meer informatie:

Je kunt het vak vinden in de e-studiegids van Leiden.

en in de studiegids van Delft.

Ben je er nog niet helemaal uit? Op donderdag 21 september staan we op de TU Delft, als onderdeel van de kick-off van het Honours Programme 17/18. We staan dan op de informatiemarkt van 17:00 tot 18:15. Je kunt dan vragen stellen aan ons én aan studenten die eerder het vak hebben gevolgd.

Aanmelden vanuit de TU Delft:

Meedoen? Meld je aan via coordination-HP@tudelft.nl en stuur op uiterlijk 6 oktober 2017 een korte motivatiebrief met naam/studie/studiejaar/foto naar info@hpinnovationlab.nl. Schrijf in 300-500 woorden welke uitdagingen jij ziet in de stad en wat voor oplossingen hiervoor volgens jou op een collectieve manier geluk kunnen bevorderen. Vertel ook iets over jezelf, je studie en interesses.

Aanmelden vanuit de Universiteit Leiden: 

Registreren voor dit vak is van maandag 6 november tot en met donderdag 16 november mogelijk via de Honours Academy, via deze link. Stuur, wanneer je je hebt aangemeld een kort mailtje naar info@gelukkigestad.nl met daarin je naam/studie/studiejaar/foto.